Kurs & foredrag

Hva er et kurs?

Vi holder både åpne og bedriftsinterne kurs om ulike aspekter ved lederskap. Kurskatalogen vil variere med etterspørsel og med hva som begeistrer oss for øyeblikket. Dette er kurs og foredrag vi tilbyr for øyeblikket.

Foredrag

Trenger dere litt variasjon på fagdagen? Litt inspirasjon etter ferien? Et oppspill til en viktig, intern workshop? Vi kommer til deg og holder foredrag.

Tester

Vi er sertifisert til å gjennomføre en rekke ulike tester som kan brukes til ulike formål – både til egenutvikling og utvikling på gruppenivå.

Bedriftsinterne kurs og prosesser

Kultur spiser strategi til frokost. En hensiktsmessig kultur er et sterkt strategisk verktøy. En uhensiktsmessig kultur kan spenne bein på hele organisasjonen.

Coaching og mindset-training

Coaching er et sterkt verktøy for selvutvikling og problemløsning. Vi er sertifisert i Going First, Grow-metodikk, Co-active Coaching, Young Happy Minds og NLP.

Klarspråk : Foredrag

Trenger dere inspirasjon? Motivasjon? Litt faglig påfyll? Noen gode råd? Alle våre foredrag er skreddersydd, og kan vare fra 15 minutter til 2 timer.

Er du nysgjerrig på våre kurs?

Flyt har lang erfaring med å utvikle robuste og effektive ledere og lederteam. Vi tror på optimisme, læring og mestring.