Kurs & foredrag

Hva er et kurs?

Vi holder både åpne og bedriftsinterne kurs om ulike aspekter ved lederskap. Kurskatalogen vil variere med etterspørsel og med hva som begeistrer oss for øyeblikket. Dette er kurs og foredrag vi tilbyr for øyeblikket.

Foredrag

Trenger dere litt variasjon på fagdagen? Litt inspirasjon etter ferien? Et oppspill til en viktig, intern workshop? Vi kommer til deg og holder foredrag.

Tester

Vi er sertifisert til å gjennomføre en rekke ulike tester som kan brukes til ulike formål – både til egenutvikling og utvikling på gruppenivå.

Bedriftsinterne kurs og prosesser

Kultur spiser strategi til frokost. En hensiktsmessig kultur er et sterkt strategisk verktøy. En uhensiktsmessig kultur kan spenne bein på hele organisasjonen.

Coaching og mindset-training

Coaching er et sterkt verktøy for selvutvikling og problemløsning. Vi er sertifisert i Going First, Grow-metodikk, Co-active Coaching, Young Happy Minds og NLP.

Strategisk selvinnsikt

Strategisk Selvinnsikt er et lederprogram med fokus på effekt av lederskap. Programmet tar utgangspunkt i dine styrker, preferanser og tilbakemeldinger fra dine omgivelser

Møteledelse

Tenk om alle møtene du var i, ga mening! I dette kurset lærer du hva som kjennetegner de gode møtene, og hva du som møteleder kan gjøre for å skape dem.

Er du nysgjerrig på våre kurs?

Flyt har lang erfaring med å utvikle robuste og effektive ledere og lederteam. Vi tror på optimisme, læring og mestring.

Påmelding til flytprogrammet

"*" obligatorisk felt

FLYTPROGRAMMET 2024

Nå åpent for påmelding!

Hva gjør du for å få mest mulig ut av folka dine? Hva er viktig for deg? Er du bevisst på effekten av deg som leder?

Finn ut om Flytprogrammet er noe for deg!