Kurs & foredrag

Hva er et kurs?

Vi holder både åpne og bedriftsinterne kurs om ulike aspekter ved lederskap. Kurskatalogen vil variere med etterspørsel og med hva som begeistrer oss for øyeblikket. Dette er kurs og foredrag vi tilbyr for øyeblikket.

Klarspråk : Foredrag

Trenger dere inspirasjon? Motivasjon? Litt faglig påfyll? Noen gode råd? Alle våre foredrag er skreddersydd, og kan vare fra 15 minutter til 2 timer.

Møteledelse

Tenk om alle møtene du var i, ga mening! I dette kurset lærer du hva som kjennetegner de gode møtene, og hva du som møteleder kan gjøre for å skape dem.

Strategisk selvinnsikt

Strategisk Selvinnsikt er et lederprogram med fokus på effekt av lederskap. Programmet tar utgangspunkt i dine styrker, preferanser og tilbakemeldinger fra dine omgivelser

Skreddersydde kurs

Vi skreddersyr kurs for både ledere og ansatte, enten på forespørsel eller som del av strategi- og endringsprosesser. Vi holder blant annet kurs om atferdsvitenskap, endring, prosjektstyring, kultur, konflikt, retorikk og klarspråk.

Klarspråk : Analyse og effektmåling

Hva fungerer og hva fungerer ikke i tekstene dere har i dag? Og hva er effekten av jobben dere gjør for å kommunisere bedre? Vi har kompetanse innen tekstanalyse, samtaleanalyse og dybdeintervjuer.

Er du nysgjerrig på våre kurs?

Flyt har lang erfaring med å utvikle robuste og effektive ledere og lederteam. Vi tror på optimisme, læring og mestring.