Ledergruppeutvikling

Darwin´s «survival of the fittest» handler ikke om at den sterkeste overlever, men om at den som best evner å TILPASSE seg sitt miljø vinner.

Hva er en god ledergruppe?

En god ledergruppe er en ledergruppe som arbeider sammen for å nå felles resultater. Det høres kanskje banalt ut, men det er vanskeligere enn man skulle tro. 

For å arbeide effektivt mot felles resultater, er ledergruppa avhengig av å kunne holde hverandre ansvarlige. Gruppa på kunne spille hverandre gode og dytte hverandre i riktig retning i hektiske hverdager. 

Det er imidlertid ikke bare, bare å ansvarliggjøre hverandre. For å ansvarliggjøre uten å mase, må folk være forpliktet. Vi er ikke villige til å holdes ansvarlig for noe vi ikke opplever at vi har forpliktet oss til. 

Forpliktelse er et resultat av beslutninger som er fattet med utgangspunkt i gode diskusjoner. Vi mennesker kan godt forplikte oss til noe vi i utgangspunktet ikke er helt enige i, så lenge vi opplever at våre perspektiver er hørt, forstått og tatt på alvor. 

Det som oftest står i veien for gode diskusjoner, er manglende tillit. Hvis vi ikke har tillit til at vi blir hørt, til at folk prøver å forstå eller at vi blir tatt på alvor, har vi en tendens til å ikke heve stemmen. 

Når vi jobber med ledergruppeutvikling, jobber vi parallellt med sak og relasjoner. Vi jobber med å skape enighet og felles forståelse for hva ledergruppens formål og hvordan den skal arbeide. Samtidig jobber vi med å styrke relasjonene i ledergruppa for

  • å sikre den tilliten som skal til for
  • å skape de diskusjonene som
  • fører med seg den forpliktelsen som
  • gjør at ledergruppa spiller hverandre gode.

Da kommer de gode resultatene av seg selv. 

Skriv inn en tittel

Lederrollen er i endring og mellommenneskelige relasjoner er den nye kapitalen. Hvordan dine menneskelige ressurser forvaltes er derfor avgjørende for hvilke resultater du som leder skaper. Flyt har lang erfaring med å utvikle robuste og effektive ledere og lederteam. Vi tror på optimisme, læring og mestring.

Vi tror på optimisme, læring og mestring.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Er du interessert i lederutvikling?

Flyt har lang erfaring med å utvikle robuste og effektive ledere og lederteam. Vi tror på optimisme, læring og mestring.