Programmer

Programmene våre er for deg som vil jobbe i dybden. De går over tid, og gir deg muligheten til å jobbe med egen kompetanse og utvikling, og samtidig implementere det du lærer direkte i egen virksomhet. Vi tilbyr programmer innen ledelse, strategi og retorikk.  

I programmene våre prøver vi å finne den perfekte balansen mellom teori og praksis. Vi gir faglig påfyll og mulighet til øvelse og refleksjon i samlingene, og følger deg opp mellom samlingene. Målet vårt er tredelt:

  • Vi vil gi deg økt bevissthet. Det gjør vi gjennom å gi god tid til refleksjon og samtale, og ved å gi gode eksempler.
  • Vi vil gi deg økt innsikt. Det gjør vi ved å gi deg et sett med verktøy og teorier, sånn at du har gode alternativer når du står i en lederutfordring.
  • Vi vil gi deg inspirasjon til å gjennomføre de grepene du bestemmer deg for. Så er det jo så ulikt hva som inspirerer. Kanskje det er følelsen av fellesskap? Eller forskningen som viser at noe fungerer? Eller energien man får av å høre om andre som har fått til noe? 

Når du har fullført et av våre programmer, skal det føles enklere og mer meningsfullt å være leder. 

 

Flytprogrammet

Har du lyst til å bli en bedre leder? Ønsker du deg økt gjennomføringskraft? Flytprogrammet er lederutviklingsprogrammet vårt. I løpet av programmet jobber du både med organisasjonsutvikling og med å utvikle deg selv som leder.

Strategiprogrammet

Strategien er den viktigste bærebjelken i enhver virksomhet. Det er den som bestemmer hvor du skal og hvordan du skal komme deg dit. Den er virksomhetens kart og kompass. Gjennom Strategiprogrammet får du det faglige påfyllet som skal til for å ta eierskap til eget strategiarbeid.

Rakettprogrammet

Har du lyst til å skape en felles forståelse for ledelse i din bedrift? Rakettprogrammet er et lederutviklingsprogram som spesielt tar for seg overgangen fra å være fagekspert til å bli leder. Programmet gjennomføres internt, og tilpasses hverdagen og utfordringene hos deg. 

Retorikkprogrammet

Språket er ditt viktigste strategiske lederverktøy. Gjennom Retorikkprogrammet gjør vi et dypdykk i hva som skal til for å kommunisere hensiktsmessig over tid.

Er du nysgjerrig på et av våre programmer?

Vi svarer gjerne på spørsmål!
FLYTPROGRAMMET 2024

Nå åpent for påmelding!

Hva gjør du for å få mest mulig ut av folka dine? Hva er viktig for deg? Er du bevisst på effekten av deg som leder?

Finn ut om Flytprogrammet er noe for deg!