Blogg

Hurra! Fra og med nyttår sier loven at offentlig sektor må kommunisere klart og korrekt! Viktig? JA! Ambisiøst? Definivt! For hva skal egentlig til? Hvordan skal man gå fram for å få hver eneste offentlig ansatt til å kommunisere klart og korrekt?
Er du en erfaren strategisk ringrev? Eller liker du bare å bruke ordet «strategi» så ofte du kan fordi det høres kult ut? Mitt inntrykk er at det er stor variasjon i forståelsen for hva en strategi egentlig er.
Mange medarbeidere sier de ikke vet hvor organisasjonen skal, og ikke forstår hvorfor ledergruppa tar de valgene de tar. Samtidig sier de fleste ledere at de er gode strateger og gode til å lede strategiprosesser. Her er det noe som ikke stemmer.
Mange ledere opplever at det er vanskeligere å lede under pandemien. Corona krever at vi driver avstandsledelse. Vi er mindre sammen, vi blir slukt av digitale møter, vanskelige samtaler må utsettes, det er mindre kroppsspråk, man skulle ha gjort så uendelig mye mer, men tiden strekker ikke til.

Er du nysgjerrig på hva vi kan tilby?

Flyt har lang erfaring med å utvikle robuste og effektive ledere og lederteam. Vi tror på optimisme, læring og mestring.