Om Flyt Ledelse

– det handler om folk.

Vi blir inspirert av å se at potensialet utnyttes. Av ledere som finner tryggheten til å ta gode valg. Av ledergrupper som etablerer nok tillit til å krangle konstruktivt om prioriteringer og strategi, og ta gode beslutninger. Av team som spiller hverandre gode. Av medarbeidere som opplever jobben sin som viktig og meningsfull. Av folk som finner flyten og glemmer tida fordi de veit hvor de skal og hvordan de skal komme dit.

Det er ofte ikke så mye som skal til. Litt mer bevissthet om hvem man er, og hvilken effekt man har på folka rundt seg. Litt mer innsikt i hva som inspirerer og motiverer kollegene, og ikke minst hva som irriterer og demotiverer dem. Følelsen av å være på vei et sted, og at man gjør de riktige tingene for å komme dit.

Vi liker å tenke på oss selv som et verksted. Når du og virksomheten din kommer til oss, tar vi først en kikk for å finne ut hva det er som har sluttet å virke. Kanskje er det strategien som er utslitt? Kanskje er det relasjonene som har rustet? Kanskje strukturen har begynt å slarke?

Det handler om folk. Om hva som skal til for at menneskene, både ledere og medarbeidere, skal gjøre de riktige tingene, hver dag. Om hva som gjør at folk finner flyten.

FLYT ledelse – vi finner flyten i folk.

VÅRE VERDIER

VI ER NYSGJERRIGE

Vi er nysgjerrige når vi; lytter, stiller åpne spørsmål, har positiv intensjon, har respekt for andre og ønsker å lære ny ting!

VI ER MODIGE

Vi er modige når vi; følger og tror på konseptene våre, utfordrer, går ut av komfortsonen og måler det vi gjør!

VI ER INSPIRERENDE

Vi er inspirerende når vi; får folk til å gjøre ting annerledes, motiverer folk til handling, får folk til å le, gir gode relevante eksempler, formidler kunnskap som raskt kan omsettes i praksis, tror på folk og når vi er aktivt positive!

Er du nysgjerrig på hva vi kan tilby?

Flyt har lang erfaring med å utvikle robuste og effektive ledere og lederteam. Vi tror på optimisme, læring og mestring.

Påmelding til flytprogrammet

Fyll ut skjema under for å melde deg på flytprogrammet:

"*" obligatorisk felt

FLYTPROGRAMMET 2024

Nå åpent for påmelding!

Hva gjør du for å få mest mulig ut av folka dine? Hva er viktig for deg? Er du bevisst på effekten av deg som leder?

Finn ut om Flytprogrammet er noe for deg!