Cecilie Christophersen Gravdal

Prosessveileder

Flyt ledelse

Hva er det første folk oppdager når de møter deg?

Jeg tror de vil oppdage at jeg er glad i folk, på den måten at jeg stort sett er i godt humør og er kjapt klar for å slå av en prat med den jeg møter. Jeg er genuint opptatt i å forstå og støtte menneskene rundt meg. Jeg henter energi i møte med bra folk, og ser fort etter muligheter for å støtte andre i vekst. Jeg er nysgjerrig på folk og deres kontekst, da særlig hvilke eventuelle hindringer som gjør at en ikke tar fatt på spennende målsettinger en selv vil nå.

Hva tror du det er viktig at folk vet om deg, men som det kanskje ikke er så lett å oppdage?

Jeg kan være ganske utålmodig, og har en tendens til å håpe at det meste skal skje raskt og effektiv. Likevel vil jeg tørre å påstå at jeg klarer å senke tempoet i jobbkontekst og i prosessarbeid i møte med andre. I tillegg kan jeg oppfattes litt sarkastisk og tøysete, noe som i alle tilfeller kun er ment som et bidrag til god stemning. Det hender folk spør meg: «Tuller du nå, eller er du seriøs?». Spørsmål som det liker jeg godt, for da får vi ofte avklart om jeg tuller i overkant mye.

Hvorfor jobber du i FLYT ledelse?

Jobben i FLYT gir meg spennende utfordringer og store muligheter for mestringsfølelse. Folka er varme, morsomme og genuint opptatt av de rundt seg. Anne-Marthe, Ida, Jon og Rita har et skyhøyt faglig nivå, noe som gir meg motivasjon til å både utvikle meg og lære mer, hver eneste dag. Det å kunne jobbe i et så solid team og samtidig kunne møte så spennende kunder i ulike kontekster, er noe jeg virkelig verdsetter som ansatt.

Hva motiverer deg på jobb?

Jeg motiveres av målsettinger, god kommunikasjon og et miljø hvor vi bygger hverandre gode. Folk som byr på seg selv, enten i form av humor eller åpenhet er noe jeg setter skikkelig pris på. Det å kunne bidra til å øke andre menneskers trivsel, selvfølelse og selvtillit, er virkelig noe jeg brenner for. I tillegg drives jeg av hårete mål og elsker å begi meg ut på utfordringer som kan virke vanskelig å løse. De gangene jeg virkelig mestrer noe jeg tidligere har sett på som umulig, kjenner jeg meg ordentlig motivert.

CV

Cecilie Christophersen Gravdal har en Bachelor i Organisasjonspsykologi, HR og ledelse og tar nå en Master i Innovasjon og ledelse ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har bakgrunn fra sports- og treningsbransjen og har primært jobbet med målarbeid, kommunikasjon og salg. Cecilie har erfaring som leder, salgsleder og har sertifisering som Coach på nivå 1 og 2.

Er du nysgjerrig på hva vi kan tilby?

Flyt har lang erfaring med å utvikle robuste og effektive ledere og lederteam. Vi tror på optimisme, læring og mestring.
FLYTPROGRAMMET 2024

Nå åpent for påmelding!

Hva gjør du for å få mest mulig ut av folka dine? Hva er viktig for deg? Er du bevisst på effekten av deg som leder?

Finn ut om Flytprogrammet er noe for deg!