VI FINNER 
FLYTEN I FOLK

Utvikling av ledere og organisasjoner

Flyt ledelse

Dette gjør vi

For ledere som ønsker lederfaglig påfyll
Når var sist du tok deg ordentlig fri? Hvordan trives du med kollegene dine? Hvor endringsdyktige er dere? Og når var sist dere hadde en forløsende diskusjon? Vi tilbyr unike kurs og programmer for deg som ønsker faglig påfyll i lederrollen.
Les mer her
For dere som ønsker å utvikle dere som lederteam
En ledergruppe er god når hver enkeltleder i gruppa arbeider sammen for å nå felles resultater. Det høres kanskje banalt ut, men det er vanskeligere enn man skulle tro. Hvordan fungerer dinledergruppe?
Les mer her
For deg som ønsker å gi folka dine inspirasjon og påfyll
Vi holder foredrag. Masse foredrag. Korte foredrag og lengre foredrag. På sommerfester, fagdager, julebord og heldagsmøter. Fysiske foredrag og digitale foredrag. Om endring, for eksempel. Eller klart språk. Eller generasjoner i arbeidslivet. Eller verdien av tillit og psykologisk trygghet. Trenger du etforedrag?
Les mer her
For virksomheter som vil videre
Har du kontroll på strategiarbeidet? Klarer dere å fornye dere i et passende tempo? Er dere organisert mest mulig hensiktsmessig? Hvordan står det egentlig til med arbeidsmiljøet? Og har dere en god kultur? Vi skreddersyr prosesser til virksomheter som vil ta steget videre.
Les mer her

Er du usikker på hva du trenger?

Kontakt oss, så finner vi den beste løsningen!

Vi hjelper små og mellomstore bedrifter

Referanser

Dag Mykland
Daglig leder

Hacienda Film

TAKK Rita og Jon for all god hjelp på denne veien og takk alle dere andre som har bidratt med spørsmål, undring og bidrag for å gjøre oss enda, enda bedre.

Les mer
Tore Astad
Avdelingsleder

NAV Midt-Telemark

Det er den genuine interessen for deltakerne på kursene de holder som imponerer meg. Rita&Jon kaller det selv «å dingle med bena», innen mitt fagfelt heter det relasjonsbygging.

Les mer
Trine Melheim Næss
Journalist

TV2 sporten

Vår ulikhet er vår styrke! Flyt har gitt oss større gjennomføringskraft individuelt, men ikke minst som en samlet enhet. Vi står bedre rustet til å levere gode resultater, og merker en bedre måloppnåelse.

Les mer
FLYT Ledelse | Kurs

Kursoversikt

Se flere kurs
Det handler om folk

Flytprogrammet


Flytprogrammet er et lederprogram for deg som er opptatt av god ledelse. Uansett om du er ny i rollen eller har vært leder bestandig, er det mye å hente på å ta seg tid til å tenke over hva du vil med lederskapet ditt. Hva tror du på? Hva er viktig for deg? Hva er du god på? Hva kan du bli bedre på? Og hvordan skal du få til det?

Les mer
Få litt inspirasjon

Aktuelt

Se alle innlegg

© 2024 Flyt Ledelse AS - Org.nr: 913 537 297 - Utviklet av goCre8