Vi har blitt tydeligere

«TAKK Rita og Jon for all god hjelp på denne veien og takk alle dere andre som har bidratt med spørsmål, undring og bidrag for å gjøre oss enda, enda bedre. «
Dag Mykland

Daglig leder (Hacienda Film)

«ALZZÅ!!! For noen uker det har vært på Haciendaen. Ta det gjerne som selvskryt, det er det også på et vis!

De siste ukene har det vært så mye positive prosjekter som har kommet til oss. MYE er fordi vi har levert over lang tid og endelig får betalt for å stå i det og være verdibaserte og gode med folk.

Den andre faktoren som har gjort at vi har fått disse prosjektene er nettopp den prosessen vi har hatt i FLYT hvor vi har blitt mer effektive i firma, vi har blitt tydeligere. Vi har blitt en – vi er hel ved. Det du leser, ser og når du møter oss – det matcher!
TAKK Rita og Jon for all god hjelp på denne veien og takk alle dere andre som har bidratt med spørsmål, undring og bidrag for å gjøre oss enda, enda bedre.
Vi har nemlig landet den største kunden vi har fått noen sinne – det kuleste prosjektet vi kunne fått. Jeg har fått beskjed om å kun dele dette med venner! Derfor kan jeg fortelle til dere at vi skal lage dokumentarserien om Nasjonalmuseet!

I tillegg denne uken har vi fått 3 bekreftelser på utviklingsstøtte til en dokumentarfilm vi jobber med + landet en mulig 3 årig rammeavtale med en stor helseaktør.

ALT basert på våre verdier, hvem vi er og få dette tydelig kommunisert som viktig å ha med seg inn i produksjonen.
For det er da vi er best!

Dette lærte vi på FLYTprogrammet!